AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Assajos > AENOR Laboratori

AENOR Laboratori

La garantia AENOR també en les anàlisis alimentàries

AENOR, el líder en certificació, posa en servei el laboratori d'anàlisi alimentària que neix amb l'ambició de ser la instal·lació de referència a Espanya. Incorporant prestigiosos professionals i les últimes tecnologies, AENOR Laboratori és el millor aliat de la indústria per transmetre confiança als consumidors.

Un eficaç servei d'anàlisi, de gran utilitat per a aquells sectors implicats en l'alimentació (productor primari, indústria de transformació, distribució i serveis) així com per a l'Administració, garant de la seva qualitat i seguretat, que permetrà fer un exhaustiu control dels aliments així com dels factors que participen en la seva elaboració, amb l'única finalitat d'oferir uns productes segurs i de qualitat als consumidors.

Més de 1.500 m2 i una gran capacitat tècnica i de desenvolupament de noves metodologies analítiques, que AENOR posa a disposició de la indústria alimentària a través de tres laboratoris que donen resposta a les seves necessitats d'anàlisi: físicoquímic, microbiològic i sensorial.

Compromís AENOR

Rigor: El prestigi del segell AENOR ens obliga a imposar-nos els màxims nivells de qualitat.

Fiabilitat: Metodologia de treball d'acord amb normes UNE, mètodes oficials i altres internacionalment reconeguts.

Orientació al client:

Transparència i comunicació: Accés en qualsevol moment a la informació sobre l'estat de les seves mostres.

Servei global: Oferta completa de serveis d'anàlisi, inspecció i certificació que donen resposta a les vostres necessitats de qualitat i seguretat.

AENOR Laboratori compta amb l'acreditació d'ENAC per a la realització d'anàlisis microbiològiques i fisicoquímiques en aliments i aigües de consum, abast 731/LE1555.  Format PDF. Així mateix, té l'autorització de la Cooperació Internacional d'Acreditació de laboratoris i d'organismes (ILAC) per fer ús del seu segell. La inclusió del segell d'ILAC en els informes acreditats suposa que els clients d'AENOR Laboratori no tindran necessitat de fer anàlisis dels seus productes en laboratoris de tercers països, la qual cosa facilita l'exportació.

AENOR es troba autoritzada per FACE per dur a terme tant la certificació com les anàlisis definides en la seva marca de garantia.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web