AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inicio > Ensayos > AENOR Laboratorio

AENOR Laboratori

La garantía AENOR, también en los análisis alimentarios

AENOR, el líder en certificació, posa en servei el laboratori d'anàlisi alimentària que neix amb l'ambició de ser la instal·lació de referència a Espanya. Incorporando a prestigiosos profesionales y las últimas tecnologías, AENOR Laboratorio es el mejor aliado de la industria para trasmitir confianza a los consumidores.

Un eficaç servei d'anàlisi, de gran utilitat per a aquells sectors implicats en l'alimentació (productor primari, indústria de transformació, distribució i serveis) així com per a l'Administració, garant de la seva qualitat i seguretat, que permetrà fer un exhaustiu control dels aliments així com dels factors que participen en la seva elaboració, amb l'única finalitat d'oferir uns productes segurs i de qualitat als consumidors.

Més de 1.500 m2 i una gran capacitat tècnica i de desenvolupament de noves metodologies analítiques, que AENOR posa a disposició de la indústria alimentària a través de tres laboratoris que donen resposta a les seves necessitats d'anàlisi: físicoquímic, microbiològic i sensorial.

Compromís AENOR

Rigor: El prestigi del segell AENOR ens obliga a imposar-nos els màxims nivells de qualitat.

Fiabilidad: Metodologia de treball d'acord amb normes UNE, mètodes oficials i altres internacionalment reconeguts.

Orientación al cliente:

Transparencia y comunicación: Accés en qualsevol moment a la informació sobre l'estat de les seves mostres.

Servicio global: Oferta completa de serveis d'anàlisi, inspecció i certificació que donen resposta a les vostres necessitats de qualitat i seguretat.

AENOR Laboratorio cuenta con la acreditación de ENAC para la realización de análisis microbiológicos y físico químicos en alimentos y aguas de consumo, alcance 731/LE1555  Format PDF. Asimismo, está autorizado para usar el sello de la Cooperación Internacional de Acreditación de Laboratorios y Organismos (ILAC). La inclusión del sello de ILAC en los informes acreditados supone que los clientes de AENOR Laboratorio no tendrán necesidad de realizar análisis de sus productos en laboratorios de terceros países, lo que facilita la exportación.

AENOR se encuentra autorizada por FACE para realizar tanto la certificación como los análisis definidos en su marca de garantía.


 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016