AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Normes i publicacions

Formació sobre normalització

Les normes poden ser eines molt útils si s'elaboren i s'utilitzen adequadament. Per aprendre més sobre les normes, l'Associació Espanyola de Normalització-UNE ofereix diferents tipus de cursos de formació que ensenyen a obtenir el màxim benefici de les normes i de la participació en comitès de normalització, incidint en l'ús de la normalització com un instrument pràctic que pot facilitar la consecució d'objectius estratègics i minimitzar els recursos necessaris per a aquesta tasca.

Formació per a participants en activitats de normalització

Expandeix

Es tracta d'un curs de caràcter pràctic que ajudarà les entitats a augmentar el benefici i la influència esperada de la participació en les activitats de normalització.

De la mateixa manera aquests cursos es poden desenvolupar a mida segons les necessitats particulars que ens plantegeu. Els continguts i la durada del curs es fixen en cada cas en funció dels requisits i les possibilitats del sol·licitant.

Formació en normalització  Format PDF (537 kB).

Curs Treballant en normalització  Enllaç al curs AENOR.

Col·laboració amb la universitat i escoles de negocis

Expandeix

Les normes són essencials per a la recerca científica i el desenvolupament de noves tecnologies. Permeten que els resultats de la recerca siguin comparables i transferibles. També actuen com a pont, que uneix els resultats i les conclusions de les activitats de recerca i desenvolupament amb els processos d'innovació i aplicacions pràctiques.

Per això, les normes són especialment importants per als instituts de recerca i les universitats, ja que es poden utilitzar per descriure i reproduir les millors pràctiques i solucions. En participar en les activitats de normalització, els acadèmics i els investigadors estableixen una xarxa amb altres experts que treballen en el mateix camp.

La normalització a la universitat  Format PDF (241 kB).

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web