AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Normes i publicacions

Voleu participar en el desenvolupament de les normes?

Si vol proposar un nou desenvolupament de normalització, enviï'ns el formulari següent amb la informació sol·licitada perquè puguem conèixer i valorar la seva proposta:

Formulari d'informació útil per a la valoració de propostes de normalització  Web externa, s'obrirà una finestra nova.

Atès que hi ha més de 30.500 normes en el catàleg de l'Associació Espanyola de Normalització-UNE, desenvolupades en el si de més de 200 comitès tècnics, pot ser que la vostra idea estigui recollida en alguna. Per aquest motiu us convidem a consultar el catàleg de normes de l'Associació Espanyola de Normalització-UNE així com els comitès de normalització existents.

E-comitès: Participació i accés a la documentació dels comitès de normalització

Expandeix

L'accés als projectes de norma des dels seus esborranys inicials, juntament amb la possibilitat d'intervenir en el moment adequat en el seu procés d'elaboració, és fonamental per assegurar que les tecnologies espanyoles, els procediments de producció o prestació de serveis, models de gestió, etc. es recullin en el contingut de les normes definitives. D'aquesta manera, s'aconsegueix una harmonització de conceptes i pràctiques de gestió d'abast nacional, europeu o internacional d'acord amb les necessitats de les nostres activitats professionals i així tenir les portes obertes a nous mercats més amplis.

E-comitès facilita als membres dels comitès tècnics de normalització l'accés a la documentació de normalització, tant d'àmbit nacional com europeu i internacional. D'aquesta manera es facilita la seva anàlisi entre totes les parts interessades que formen els comitès de normalització des del mateix instant en què es generen els documents.

Característiques e-comitès (vídeo comprimit per a baixada, 42,4 MB).

Associació Espanyola de Normalització-UNE, e-comitès

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web