AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Programari > Certool > Característiques

Característiques i avantatges de Certool

Amb Certool dissenyeu, implanteu, mantingueu i milloreu el vostre sistema de gestió amb:

CERTOOL: Eficàcia i eficiència, Comunicació fluida, Estalvi de temps, Increment de productivitat, Reducció de costos, Informació immediata, Reducció impacte ambiental, Millora contínua

Les característiques de Certool us reportaran múltiples avantatges que el converteixen en una solució òptima per a la vostra organització:

Esquema de funcionament de l'aplicació web client i servidor: Els usuaris només necessiten tenir instal·lat en el seu equip un navegador, CERTOOL s'instal·la en un servidor de la seva organització. S'actualitza via AENORnet

Aplicació web client / servidor: Els usuaris només necessiten tenir instal·lat al seu equip un navegador.

Sempre actualitzat: Actualitzat per AENOR tant funcionalment com tecnològicament.

Fàcil d'usar: Gaudireu d'una eina ràpida d'aprendre i senzilla d'utilitzar, que incrementarà la vostra productivitat i satisfacció.

Gestió de la seguretat: El seu complet sistema de permisos facilita que els usuaris accedeixin just a la informació que necessiten.

Suporta diferents tipus de bases de dades: SQL Server Express, SQL Server i Oracle.

Possibilitat de treballar en entorn multiempresa / multicentre: Amb una sola aplicació podreu gestionar els sistemes de múltiples organitzacions, permetent així fer comparatives entre elles.

Escalabilitat: Permet escalar a altres solucions informàtiques desenvolupades per AENOR.

Multiidioma: Cada usuari podrà escollir l'idioma en què vol treballar.

Explotació de la informació: Podreu obtenir de forma ràpida informació actualitzada del vostre sistema de gestió, a través dels múltiples informes que s'inclouen en l'aplicació i/o dissenyant nous informes adaptats a les necessitats de la vostra organització. Exportables en diferents formats: Excel, Pdf i Word.

Organització de tasques i gestió d'avisos: Agilitza la gestió de les tasques derivades del sistema de gestió i facilita la comunicació entre els participants, per comunicació a través de correu electrònic i per sincronització amb l'organitzador de tasques de Microsoft Outlook.

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web