AENOR – Associació Espanyola de Normalització i Certificació

Inici > Programari > Certool > Serveis complementaris

Suport i serveis de Certool

Perquè la implantació i el posterior manteniment de Certool en la vostra organització us resulti eficaç i senzilla, us oferim una sèrie de serveis de suport:

Suport i serveis
Suport tècnic

Suport tècnic

Un servei permanent de suport, telefònic i on line, que us donarà resposta a qualsevol dubte tant tecnològic com funcional.

Manteniment

Manteniment

Disposareu d'un software en continu procés de millora i optimització ja que, a través d'aquest servei, us facilitem totes les actualitzacions i noves versions del producte adquirit.

Formació

Formació

Per garantir el màxim aprofitament de totes les funcionalitats de Certool, posem a la vostra disposició una sèrie de cursos, tant en modalitat in-company com a on line.

AENORnet

AENORnet

Des d'aquest portal, exclusiu per a clients d'AENOR, podreu baixar les actualitzacions de la vostra aplicació, accedir al material de suport, participar en diferents fòrums i accedir a la més àmplia informació sobre sistemes de gestió.

Abocament de dades

Abocament de dades a Certool

Per aconseguir una ràpida implantació de Certool en la vostra organització, us oferim el servei d'abocament de dades des dels diversos suports en què estiguin contingudes.

Integració amb altres sistemes

Integració de Certool amb altres sistemes d'informació

Per evitar duplicitat de registres, fem desenvolupaments a mida per a la integració de Certool amb altres sistemes d'informació de la vostra organització.

 

Tots els drets reservats: © AENOR, 2016

Compartir enllaç

Informació d'AENOR - Avisos legals - Declaració d'accessibilitatMapa del web